Bilag anbringes sidst i opgaven efter litteraturlisten og tæller ikke med i sidetallet. Bilag skal nummereres og deres ophav skal fremgå af litteraturlisten.
Oplysningerne i bilagene skal bruges i din besvarelse, ellers skal de ikke medtages. Du skal som udgangspunkt ikke regne med at bilag læses, da de ikke er en del af opgaven.
Indhold, der placeres i bilag, kan fx være en forsøgsvejledning, en større udgave af en figur eller forsøgsresultater, hvis du har indsamlet meget data. I det sidste tilfælde kan du placere en graf med resultaterne i opgaven og rådata i bilag.
Bilag kan også bruges til helside-billeder i fx billedkunst og mediefag (screendumps). I så fald skal der stadig være en lille version af billedet inde i selve opgaven, så læseren kan se det, du skriver om. Den store version i bilaget giver læseren en mulighed for at se evt. detaljer.
I bilag kan også placeres materiale fra et flygtigt medie, så du sikrer sig at du har dokumentation for din opgave. Det kan være internetsider, som kan være forsvundet, efter du har besøgt dem. Det kan også være skærmbilleder fra fx snapchat, hvis du har analyseret det.